Palautusoikeus ja peruutukset

Voinko palauttaa tilaamani tuotteen?

 

Ehdottomasti! Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jonka jälkeen saatte maksunpalautuksen tilauksen kokonaissummasta, sisältäen mahdolliset lisämaksut kuten käsittely ja kuljetusmaksut.

Noudatamme kaikki kilpailu- ja kuluttajaviraston asetelmia sääntöjä. Voitte lukea lisää seuraavasta linkistä: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/kaupan-peruminen/

 

Mitkä ovat ehdot palauttamista varten?

 

Hyväksymme kaikki palautukset niin kauan kuin seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Tuotteen tulisi olla alkuperäisessä kunnossa
  • Mikäli tuotteessa on ollut sinetti, tulee sinetin olla avaamaton
  • Tuotteessa ei saa olla käytön merkkiä

 

Miten teen palautuksen?

 

Pakkaa tuote huolellisesti ja täytä palautuslomake täältä:

PALAUTUSLOMAKE

 

Voitte myös vaihtoehtoisesti palauttaa tuotteen täyttämällä paperimuotoisen palautuslomakkeen joka tulee lähetyksesi kanssa ja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta info@concepthifi.com, jonka jälkeen järjestämme kuriiripalvelulta noudon suoraan kotiosoitteestasi sovittuun aikaan.

 

Palautuksen helpottamiseksi tarjoamme vielä vaihtoehdon palauttaa tuote suoraan myymäläämme osoitteessa: Santaradantie 10, 01380, Vantaa

Olemme avoinna Maanantaista Perjantaihin klo 10:00 - 16:30

 

Miten toimin jos tuote saapuu viallisena/vahingoittuneena?

 

Mikäli tilaamanne tuote saapuu viallisena tai vahingoittuneena, pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä 3 päivän sisään tuotteen saapumispäivästä ja seuraamaan yllämainittua ohjeistusta palauttamista varten.

Voitte valita mikäli haluatte uuden tuotteen tilalle taikka peruuttaa tilauksen kokonaisuudessaan.

 

Miten ja milloin saan maksunpalautuksen?

Kun palautuksesi on saapunut meille, teemme nopean tarkistuksen ja ilmoitamme teille sähköpostitse tarkistuksen päättyessä.

Mikäli palautettu tuote vastaa palautusehtoihin ja on palautuskelpoisessa kunnossa, teemme rahanpalautuksen 3-5 arkipäivän sisään samaan maksutapaan mitä oli käytetty tilausta tehdessä.